Trygghet og trivsel er
viktig for læring!

Seiersborg videregående skole i Fredrikstad gir et tilbud om opplæring i et lite og hyggelig skolemiljø. Trygg overgang fra tidligere skole er viktig for oss, og vi er opptatt av at eleven skal oppleve mestring ut fra egne forutsetninger.

Har du fått tilbud om skoleplass hos oss? Da er det viktig at du aksepterer tilbudet. Det kan du gjøre ved å følge linken.

En videregående
skole for alle

Seiersborg er et supplement til den offentlige skolen. Med små klasser og høy voksentetthet skaper vi trygge og gode læringsmiljøer.

• Praksis-elever skapte reiselyst på Fjeldberg

Basel og Aziz går begge på vg1 Helse- og oppvekstfag på Seiersborg vgs. Én dag i uken er de i praksis på Fjeldberg sykehjem. Vi ble med da sykehjemmet inviterte beboere til Café Reiselyst i april. En vanlig dag…

Praksis-elever skapte reiselyst på Fjeldberg

Vårt utdanningstilbud