Denne fine gjengen gleder seg veldig til å møte elevene igjen! Vi har brukt uka på å legge planer for skoleåret og oppstarten, slik at alt er klart for å gi elevene en trygg og god start på torsdag.

Vi startet uka på Jeløy Radio der vi møtte kollegaene våre fra Seiersborg i Fredrikstad for å dele erfaringer og bli enda bedre kjent. Totalt var vi 64 ansatte – lærere, miljøarbeidere, rådgivere, administrasjon og ledelse.

Dagen startet med mingling som også var en fin mulighet for nyansatte å bli bedre kjent med sine nye kollegaer på skolene. Så gikk vi over til det faglige hvor vi jobbet sammen både i grupper og i fellesskap.

– Det er nyttig for oss å kunne utveksle erfaringer med skolen i Fredrikstad. De er en større skole med flere ansatte, og det er fint for oss som foreløpig ikke er så mange å føle at vi er en del av noe større, sa assisterende rektor Espen Andersen.

Nytt av året på Seiersborg i Follo er at vi starter opp med vg2, og vi har også fått fem nye ansatte med på laget.

Planlegging av nytt skoleår har fortsatt på skolene både tirsdag og onsdag, og nå gleder vi oss veldig til skolen fylles med elever igjen!

Husk oppmøte torsdag 17. august kl. 10 for alle elever.

Her er flere bilder fra planleggingsdagen: